Moj Meni *111#

MOJ MENI NA JEDNOM MESTU NUDI ODLIČAN IZBOR OPCIJA ZA VAŠ PRIPEJD BROJ!
 

Odlika dobrog menija je da zadovolji svaki ukus. Zamislite da se nalazite u restoranu koji ima takav meni koji će zadovoljiti one koji vole sofisticirane morske specijalitete, ali i ljubitelje dobre pljeskavice sa roštilja.  
 
Čini vam se da je nemoguće spojiti više stvari u funkcionalnu celinu i da svi pronađu ono što žele? Možda takav restoran zaista ne postoji (mada je i to moguće, treba samo dobro pronjuškati po gradu), ali znamo gde postoji meni koji će zadovoljiti svačiji ukus.  
 
Dobro došli u Moj meni, Telenor servis koji je tu da vam pomogne da odaberete pravu stvar za vas! Telenor pripejd korisnici imaju priliku da po svom ukusu skroje paket mobilnih usluga kojima se najviše služe i da za uloženi novac dobiju mnogo više nego što su očekivali.
 
 
Jednostavnim pozivanjem koda *111# na jednom mestu mogu se naći sve što vas interesuje, od aktuelnih ponuda, korisnih informacija, tarifnih dodataka, usluga... Zaista sve što vam zatreba kao pripejd korisniku nalazi se na jednom mestu.
 
 
Zašto svoj telefon uz pomoć Moj meni servisa ne biste koristili baš onako kako to vama odgovara? Kreirajte svoj meni! Besplatno pozovite broj *111# i putem servisa Moj meni napravite sami svoj koktel mobilnih servisa koje najčešće koristite i - uštedite novac!